Феноменален гол от центъра изненада зрителите на мача „Просеник“ - „Светкавица“

Просеник“ надделя с 3:1 срещу „Светкавица“ /Гюльовца/ в своята си втора зимна контрола.

Възпитаниците на Севим Иляз първи инкасираха гол, след като Станимир Станчев от „Светкавица“ изненада домакините с ранен гол.

 

Последваха два гола на Юсеин Ахмед и едно феноменално попадение на Ивелин Паскалев, който отбеляза след изстрел от центъра на терена.

 

Така могат само Меси, Роналдо и Паскалев“, коментираха зрители на стадиона в Просеник, докато аплодираха автора на попадението, което е сред най-красивите, реализирани на местния стадион, поне по изчисления на по-възрастни ултраси от руенското село.

 

 

Припомняме, че преди седмица „Просеник“ стартира с проверка срещу „Черно море“ /Бургас/, в която отстъпи с 1:3, а за идната седмица търси партньор за нов спаринг.

От своя страна в „Светкавица“ /Гюльовца/ също планират да продължат контролите, като вече работят по фиксирането на дати и съперници.

 

Двубоят „Просеник“ - „Светкавица“ бе обслужен от съдийска тройка в състав Михаил Николов, Николай Арабаджиев, Станимир Миланов.

 

Сред зрителите на мача се открояваше и мениджърът на „Липа“ /Череша/ Севдали Тахир, който бе забелязан в разговор с колегата си от „Просеник“ Осман Ахмед.

 

 

Още новини около двата отбора очаквайте в предаването „Кръгът BURGAS FOOTBALL”, чиято премиера ще бъде във виртуалното пространство до броени дни.

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.