Неприятната серия за „Карнобат“ продължава и след 0:1 от „Розова долина“

„Карнобат“ записа нова загуба в шампионата на Югоизточна Трета лига, след като в среща от 29-ти кръг отстъпи минимално с 0:1 срещу „Розова долина“ /Казанлък/.

 

С поражението карнобатлии регистрираха серия от 6 мача без победа (изключвайки служебното 3:0 срещу „Ямбол“, поради изваждането от групата на ямболии).

 

Крайният изход на мача бе решен в 85-та минута, когато Николай Стоичков центрира към Кольо Чахов, който с глава изпрати топката в мрежата на Николай Горанов.

 

Само 3 минути по-рано резервата Ахмед Сюнетчиев удари греда за „розите“.

 

 

В последните секунди на срещата карнобатлии можеха и да изравнят, но бомбен изстрел от далечна дистанция на Стоян Николов бе избит с успех от вратаря на гостите Димитър Иванов.

 

Срещата протече коректно, с повече опасности пред вратата на домакините.

Въпреки това, момчетата от „Карнобат“ стартираха с натиск от първите секунди, като още в началото удар на Георги Калоянов мина край вратата.

След него и Стоян Николов пробва да реализира в мрежата на „Розова долина“, но Димитър Иванов не допусна изненада и хвана топката с лекота.

 

Постепенно „розите“ взеха инициативата в атакуващ план и създадоха не малко работа за отбраната и стража на домакините.

В част от случаите стражът на „Карнобат“ Николай Горанов успешно се намесваше и стопираше ударите на Калоян Петров, Николай Стоичков, Иван Чергов и Кольо Чахов, а в други моменти изстрелите на Антон Огнянов, Венцислав Иванов, Пламен Колев и Ахмед Сюнетчиев минаваха встрани или над вратата.

 

В 42-ра минута бранителят на домакините Тодор Петков изчисти от голлинията удар на Кольо Чахов.

 

 

През първата част зрителите видяха и момент, в който „Карнобат“ можеше да отдъхва на почивката с гол аванс, но в 31-ва минута Димитър Примов пропусна да реализира, когато при центриране на Трендафил Момчилов не успя да изпрати топката във вратата на „Розова долина“.

 

След проведената среща „Карнобат“ заема 13-то място в подреждането на Югоизточна Трета лига с 27 точки. Следващият двубой за възпитаниците на Георги Калоянов ще бъде визита на „Левски“ /Карлово/. Срещата е на 7-ми май от 18:00 часа.

 

„КАРНОБАТ“: Николай Горанов, Тодор Петков, Стилиян Станчев, Хайри Саралиев /46 – Ивайло Стойчев/, Валентин Иванов, Диан Хаджиев /80 – Богослав Петков/, Трендафил Момчилов, Митко Стойков, Стоян Николов, Георги Калоянов, Димитър Примов /46 – Ненко Петров/

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.