Гореща лятна изненада от „Атлетик“ /Каблешково/

Амбициозният отбор на „Атлетик“ /Каблешково/ продължава активно да работи в няколко направления, включващи лятна подготовка, селекция и предстоящо оборудване на ст. „Партизани“ с треньорски скамейки и места за длъжностни лица.

 

Дебютантът в „А“ Областна група, който ще започне своето първо участие в дивизията през септември, сега информира за нова изненада.

 

„Ще дебютираме официално в Държавното първенство по плажен футбол. За мен е голям престиж с „Атлетик“ да участваме в този шампионат, а освен това ще мерим сили с редовни участници в Шампионската лига като „Спартак“ /Варна/. Ще бъдем единствените дебютанти.“, съобщи мениджърът на каблешковлии Яни Илиев.

 

За VHMEDIA.BG той допълни, че участващите отбори ще бъдат 8, като те ще изиграят 3 предварителни етапа и финален турнир през септември във Варна.

 

Заветното събитие ще бъде за разпределение на месатата от 1-во до 4-то (първа четворка) и от 5-то до 8-мо (втора четворка).

 

Предварителните кръгове са на 4-5 юли в Бургас, 25-26 юли в Стара Загора и 15-16 август в Кранево.

 

Междувременно от клубната канцелария на „Атлетик“ /Каблешково/ съобщиха, че са договорили контроли с „Черно море“ /Бс/ - на 5 юли, с Военно поделение Лозенец – на 12 юли, с „Белослав“ /област Варна/ - на 2 август.

 

Работи се по намиране на подходящи съперници за още дати, свободни в календара за подготовка на „Атлетик“.

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.