Бургаският Марадона проследи контролата „Долно Езерово“ /Бс/ - „Черно море“ /Бс/

„Долно Езерово“ надделя с 5:3 срещу „Черно море“ в контролен мач тип „градско дерби“.

 

Двата тима предложиха най-доброто от своите селекции, като на стадион „Червено знаме“ над всички блестеше Радослав Иванов, който реализира хеттрик за домакините от „Долно Езерово“.

Освен него, точни за селекцията на Райно Иванов бяха още Христо Иванов и Ангел Папинов.

 

Два от головете за „Черно море“ бяха дело на Кристиян Димов, веднъж се разписа и Рашко Джамбазов.

 

 

За гостите втори мач в контролите записаха кандидат-новите попълнения Сонер Аптраман от „Балкан“ /Планиница/ и Георги Георгиев от „Сокол“ /Порой/.

 

И не головете, играта или броят на зрителите направи впечатление този път, а присъствието на футболната легенда от Просеник Михни Щерионов – Марадона, който на няколко пъти бе засечен в приятелски разговор с изпълнителният директор на „Черно море“ Марин Йорданов, който тези дни навърши 50 години, но продължава да се изявява активно на терена.

 

В изминалата среща Йорданов влезе в игра 15 минути преди края, като неколкократно получи аплодисментите на публиката за отиграванията си.

 

 

Зимната подготовка на двата отбора продължава. В следващата си контрола "Долно Езерово" ще гостува на "Камено", а "Черно море" ще бъде домакин на "Бяла река" /Зайчар/. И двата мача са в неделя, 16-ти февруари, от 14:00 ч.

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.