БК „Свети Влас“ изпраща 2019 г. с още две победи в турнир

Баскетболен клуб „Свети Влас“ приключи официалните си двубои за 2019-та година с нови две победи, след като в турнир от зона „Загоре“ - „Б“ група  надделя с 48:14 над „Вихър“ /Айтос/ и с 36:14 срещу „Черноморец 2014“ /Бургас/. Успехите записаха момчетата до 12 години.

 

Доказателство за напредъка на отбора са постигнатите 5 победи и само една загуба, с които БК „Свети Влас“ заема 2-ро място сред 6 отбора в групата.

За възпитаниците на треньора Стоян Велков това е изключителен успех, като се има предвид, че отборът е изключително млад, едва на 2 години от създаването си, а представянето до момента класира БК „Свети Влас“ през пролетта да играе в група за разпределение на местата от 1-во до 4-то.

Така момчетата от Свети Влас ще се изправят срещу силните отбори на „Берое“ /Стара Загора/, „Тунджа“ /Ямбол/ и „Делфин“ /Бургас/.

 

За БК „Свети Влас“ предстои и финален турнир с първите отбори от зона „Загоре“ - „А“ група, а след това и квалификационен турнир с отбори от другите зони за класиране на републиканско първенство.

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.